Verbouw en onderhoud

Bouwonderneming Gebroeders Benus BV heeft als allround bouwbedrijf jarenlange ervaring met alle voorkomende bouwwerkzaamheden. Dat geldt voor nieuwbouw, maar ook op het gebied van renovatie, verbouw en onderhoud. Daarnaast wordt er steeds meer gevraagd om de expertise in aardbevingsschade die Bouwonderneming Gebroeders Benus BV in huis heeft. 

Voor alle mogelijkheden in verbouw, renovatie, aardbevingsschade en onderhoud kunt u natuurlijk vrijblijvend contact opnemen.

Duurzaam renoveren

Renoveren is een goede manier om panden energiezuiniger, gezonder en comfortabeler te maken. Denk bijvoorbeeld aan betere ventilatie, isolatie en het oplossen van vochtproblemen. Sloop- en nieuwbouw is een drastische oplossing, maar brengt veel kosten met zich mee. Daarnaast is renovatie vaak duurzamer en heeft het minder impact op het milieu. Bouwonderneming Gebroeders Benus BV heeft veel ervaring in het renoveren van oude woningen, of het nu gaat om natuurlijke veroudering, aardbevingsschade of energiebesparende maatregelen. Door onze samenwerking met Duurzaam Wonen weten we bovendien wat de meest energiezuinige oplossingen zijn van dit moment en hebben we ervaring met de implementatie van deze maatregelen.

Duurzaamheid gaat om meer dan het besparen van energie: het gaat om het toekomstbestendig maken van uw woning. Vandaar dat Bouwonderneming Gebroeders Benus BV zich hier volledig voor inzet. 


Voor advies of een vrijblijvend gesprek, kunt u altijd contact opnemen over de mogelijkheden. Kijk hiervoor bij Duurzaam-renoveren.