Woningbouw

Uw eigen woning bouwen? Een huis dat voldoet aan uw specifieke wensen en alle mogelijkheden benut? Deze investering voor de toekomst betekent een verrijking van uw dagelijkse woongenot. 
 

Waarom zelf bouwen?
Gewijzigde situatie in het gezin, een aangepaste nieuwbouwwoning voor uw leeftijd of gewoon een goede investering? Argumenten genoeg om zelf een woning te laten bouwen. Ook als u deze bijvoorbeeld wilt gaan verhuren kan nieuwbouw een slimme zet zijn. Genoeg van verbouwingen en renovaties? Ga voor nieuwbouw.
 

Wat zijn de kosten van een eigen huis?
Wat het kost om zelf een huis te laten bouwen, is moeilijk precies te zeggen. Bouwonderneming Gebroeders Benus BV levert namelijk maatwerk. Uw wensen vormen, samen met de bouwvoorschriften, het uitgangspunt bij het opmaken van een bouwplan en offerte. 
 

Genoeg van verbouwingen en renovaties?
Nadat Bouwonderneming Gebroeders Benus BV heeft geluisterd naar uw ideeën, voorstellingen en situatie komen wij met praktische adviezen. Naast bouwbedrijf, zijn we gedurende het hele traject uw verkoopbegeleider. Zodat u tijdens het bouwen van uw nieuwe woning ook weet dat u de juiste keuze maakt. Ga voor een van de onderstaande woningtypes, of bespreek met uw architect uw unieke woning.

Maatwerk

Uw wensen vormen samen met de bouwvoorschriften het uitgangspunt bij het opmaken van een bouwplan met offerte. Wij luisteren naar uw ideeën, voorstellingen en inbreng en staan u bij met praktische adviezen. Zo levert Bouwonderneming Gebroeders Benus BV maatwerk. Bovendien zijn wij gedurende het hele traject uw verkoopbegeleider. Tijdens het bouwen van een nieuwe woning helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes.