Woningbouw

Uw eigen woning bouwen? Een huis dat voldoet aan uw specifieke wensen en alle mogelijkheden benut? Deze investering voor de toekomst betekent een verrijking van uw dagelijkse woongenot. 
 

Waarom zelf bouwen?
Gewijzigde situatie in het gezin, een aangepaste nieuwbouwwoning voor uw leeftijd of gewoon een goede investering? Argumenten genoeg om zelf een woning te laten bouwen. Ook als u deze bijvoorbeeld wilt gaan verhuren kan nieuwbouw een slimme zet zijn. Genoeg van verbouwingen en renovaties? Ga voor nieuwbouw.
 

Wat zijn de kosten van een eigen huis?
Wat het kost om zelf een huis te laten bouwen, is moeilijk precies te zeggen. Bouwonderneming Gebroeders Benus BV levert namelijk maatwerk. Uw wensen vormen, samen met de bouwvoorschriften, het uitgangspunt bij het opmaken van een bouwplan en offerte. 
 

Genoeg van verbouwingen en renovaties?
Nadat Bouwonderneming Gebroeders Benus BV heeft geluisterd naar uw ideeën, voorstellingen en situatie komen wij met praktische adviezen. Naast bouwbedrijf, zijn we gedurende het hele traject uw verkoopbegeleider. Zodat u tijdens het bouwen van uw nieuwe woning ook weet dat u de juiste keuze maakt. Ga voor een van de onderstaande woningtypes, of bespreek met uw architect uw unieke woning.

Maatwerk

Uw wensen vormen samen met de bouwvoorschriften het uitgangspunt bij het opmaken van een bouwplan met offerte. Wij luisteren naar uw ideeën, voorstellingen en inbreng en staan u bij met praktische adviezen. Zo levert Bouwonderneming Gebroeders Benus BV maatwerk. Bovendien zijn wij gedurende het hele traject uw verkoopbegeleider. Tijdens het bouwen van een nieuwe woning helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Duurzaam wonen

Bouwonderneming Gebroeders Benus BV levert maatwerk, maar werkt bovendien samen met DuurzaamWonen. U kunt hier door diverse woninglijnen, bouwsystemen en niveaus van energieverbruik zelf kiezen hoe duurzaam u wilt wonen. Uw woonbehoefte is het uitgangspunt: wilt u duurzaam combineren met comfort, of gaat u voor bijna energieneutraal wonen met een BENG-woning?
 

LIVV serie
Hieronder ziet u de woningen uit de LIVV serie. LIVV biedt een vijftal basisontwerpen van duurzame woningen die naar eigen wens aangepast kunnen worden. De woningserie van LIVV is gebaseerd op de meest voorkomende Nederlandse woningen en combineert hiermee duurzaamheid met bewezen kwaliteit.

Voor meer informatie, maten en plattegronden, zie de complete LIVV serie.

LIVV Madelief
LIVV Rozemarijn
LIVV Lavendel
LIVV Iris
LIVV Jasmijn

Finnhouse Kop-staartwoning

Finnhouse Kop-staartwoning gaat een stap verder dan een gelijkvloerse woning of bungalow. Door wonen onder te verdelen in kop-en-staartfuncties, ontstaat bij Finnhouse een nieuwe manier van de ruimte indelen. In de kop kun je de belangrijkste bezigheden uitvoeren, zoals koken, eten, zitten en slapen. In de staart is er ruimte voor ondersteunende bezigheden, zoals sporten, hobby’s en ontspanning. De duurzame houten huizen zijn bovendien onderscheidend door ontwerp en bouwmethode.

Voor meer informatie, zie Finnhouse.

Switch

De Switch woninglijn combineert slimme techniek met veel comfort. Deze woning gebruikt dan ook geen energie, maar levert energie op. Dat kan dankzij hoogwaardige techniek zoals PV-cellen voor zonne-energie, een warmtepomp en hoge warmte-isolatie in dak en wand. Switch is de woning voor mensen met hoge eisen aan duurzaam wonen en bewust omgaan met de omgeving, het energieverbruik en hun portemonnee.

Voor meer informatie, zie Switch.

Lofthome

Lofhome is een energiezuinige woning van staal, glas en hout. Duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsarm met een minimalistische industriële uitstraling. Minder is meer. Het woonconcept gaat uit van eenvoud en multifunctionaliteit.

Voor meer informatie, kijk op Lofthome!

 

Architectuur

Bouwen onder architectuur! Op zoek naar een uniek huis? Dat vraagt om een architect die samen uw wensen en ideeën doorspreekt en uw ideale woning tekent. In de tekening en het bouwplan worden de wensen gecombineerd met de technische mogelijkheden. Voor een optimale vertaling van uw fantasie en volledige vrijheid in het ontwerp van uw woning.

Voor meer informatie, zie Bouwen onder architectuur