Projectbouw

Bij projectbouw werkt Bouwonderneming Gebroeders Benus BV aan grotere projecten, seriematige bouw of het bouwen van meerdere eenheden van dezelfde of juist variërende woningtypes. Projectbouw vraagt veel inzicht, een uitstekend organisatievermogen en korte communicatielijnen. Kortom, dé kwaliteiten van Bouwonderneming Gebroeders Benus BV. Onze offertes zijn realistisch en wij leven de gemaakte afspraken zorgvuldig na. Ook streven wij ernaar altijd binnen het beschikbare budget en de termijnen te blijven en houden we u tussentijds op de hoogte van de stand van zaken.
 
Bij projectgebonden woningen en verkoopwoningen krijgt u als koper altijd een (externe) verkoopbegeleider toegewezen. Deze begeleider helpt u bij het maken van de juiste koperkeuzes en kan u adviseren in de bouw van een verdieping, de juiste plek voor een aanbouw of de noodzakelijke verbouwingen.


Geïnteresseerd in de mogelijkheden in projectbouw en de rol die Bouwonderneming Gebroeders Benus BV hierin kan spelen? Neem contact met ons voor een vrijblijvend gesprek.

nov 2021

Projectontwikkeling

Naast het bouwen in opdracht, dan wel in een bouwteam, realiseert Bouwonderning Gebroeders Benus BV ook eigen projecten. Deze projecten worden op eigen initiatief opgezet met als doel het verhuren, dan wel verkopen, van deze eigen ontwikkeling. Daarnaast is Gebroeders Benus BV altijd op zoek naar uitdagingen en gunt zichzelf hiermee dus de mogelijkheid tot het ontwikkelen en het uitbreiden van het eigen kunnen.